D O B R O   D O Š L I !

Mi smo obitelj posvećena snimanju emotivnih i elegantnih priča još od 1986.
Fine art vjenčanja i portrete snimamo na dokumentarno artistički način kako bismo kreirali autentične, iskrene, romantične i emotivne fotografije. Naš stil obilježen je ne samo romantičnim i ženstvenim fotografijama, već i ustrajnošću da svaki subjekt izgleda apsolutno najbolje.
N A Š A   E S T E T I K A
temelji se na mješavini dokumentarnog i artističkog stila s nježnim, romantičnim i emotivnim obilježjima. Prirodne, tople, organske fotografije okupane svjetlom defitnitivno su naš potpis.
Posebnost našem stilu daje senzibilitet koji imamo prema kvaliteti, tonovima i mekoći analognog filma.
U potpunosti smo predani takvom izričaju jer smatramo da je njegov bezvremenski izgled ključ za dugotrajnu klasičnu ljepotu djela kojih stvaramo.
​​​​​​CILJ NAM JE ZABILJEŽITI STVARNOST NA NAJLJEPŠI MOGUĆI NAČIN 
Inspirira nas dokumentiranje iskrenih emotivnih i intimnih trenutaka
N A Š   P R I S T U P
bazira se na želji da zabilježimo Vaše iskrene emocije, na elegantan i bezvremenski način s prirodnom ljepotom i kreiramo autentičnu priču koju ćete voljeti. Svaki par je jedinstven; način na koji se smijete, grlite, dodirujete i ljubite... vrlo osobno i čarobno. To je ono što nas vodi kod snimanja i zbog toga smo uvijek nestrpljivi s upoznavanjem te jedva čekamo čuti Vašu viziju.
Želja nam je da kad gledate fotografije osjetite ono: Da to smo mi! 
Uz naše vođenje kreiramo Vam opuštene i prirodne portrete, te istovremeno dokumentiramo autentične trenutke s Vašom obitelji i prijateljima, a stilizacijom detalja zaokružujemo cijelu priču. Stalno pomičemo svoje granice te obožavamo nova mjesta i putovanja jer imamo sposobnost opažanja detalja i novih vizura na nama svojstven način. Stvaramo pomoću našeg najmoćnijeg alata - SVJETLA! 
K A K O   S E   P O V E Z A T I
Uzimamo ograničen broj vjenčanja u godini, te samo jedno u danu, kako bismo postigli kvalitetan rad i osigurali vrhunsko iskustvo za Vas. Vodimo računa da fotografije budu odraz Vas dvoje kao para. Zato od početka želimo biti uključeni ​​​​​​​u proces planiranja i razvijanja vizije Vašeg vjenčanja kako bismo Vam pomogli da taj proces prođe jednostavno i zabavno.  Slobodno nam se javite putem stranice za kontakt i rado ćemo Vas uputiti u sve detalje i odgovoriti na eventualne nedoumice u vezi planiranja. Provest ćemo Vas kroz korake kako biste imali bolju predodžbu o tome što možete očekivati ​​tijekom postupka rezervacije, našeg angažmana te svega što slijedi. 
Radujemo se bliskoj suradnji s Vama i mogućnosti da za Vas kreiramo snimke koje su po prirodi jedinstvene i intimne.


Pogledajte naše radove:
Back to Top