wedding book 30x30 foto studio aga
wedding book 30x30 foto studio aga
___________
​​​​​​​Naš dizajn je jednostavan i čist te tako stavlja naglasak na ljepotu fotografija i priču koje one otkrivaju. 
___________
wedding book 30x30 foto studio aga
wedding book 20x20 za roditelje foto studio aga
___________
Svaki book ručno je izrađen i napravljen da traje bez obzira koliko ga listali.
___________
wedding book 30x40 foto studio aga
usb fotograf foto studio aga
U booku je​​​​​ svaka fotografija odabrana i obrađena s pažnjom da najbolje opisuje događaje i emocije s Vašeg vjenčanja.

Svaka kolekcija uključuje i USB sa svim fotografijama u punoj rezoluciji koje su također sve obrađene da stilom odgovaraju onima iz booka. Također, sve kolekcije uključuju i online galeriju sa svim fotografijama vjenčanja koje možete dijeliti linkom s rodbinom i prijateljima.

Naše foto knjige izrađene su od najkvalitetnijeg fine art mat papira s baršunastim slojem u jednom arku. Takav layflat book omogućuje nam slobodu u dizajniranju i postavljanje fotografija preko prijeloma bez gubitka detalja kod listanja. U ponudi imamo 2 formata (1:1 i 2:3) u 5 dimenzija bookova: 15x20, 20x20, 20x30, 30x30 i 30x40 cm.

Široka paleta modernih i kvalitetnih materijala u različitim bojama i teksturama učinit će svaki book posebnim i savršenim odabirom za objedinjavanje teme Vašeg vjenčanja. Također, za svaki book moguće je odabrati različite opcije obrade za personalizaciju naslovne stranice te kutiju.

Ipak, naš stil odiše profinjenošću te ga karakterizira jednostavnost i minimalizam, bilo da je riječ o vjenčanom, obiteljskom ili službenom booku. 


Pogledajte kako izgledaju neki od naših bookova u nastavku:

WEDDING BOOK 30x40 od 60 stranica

Back to Top