___________
​​​​​​​Naš dizajn je jednostavan i čist te tako stavlja naglasak na ljepotu fotografija i priču koje one otkrivaju. 
___________
___________
Naš stil odiše profinjenošću te ga karakterizira jednostavnost i minimalizam.
___________

Naši bookovi izrađeni su od najkvalitetnijeg fine art papira u jednom arku. Takav layflat book omogućuje nam slobodu u dizajniranju i postavljanje fotografija preko prijeloma bez gubitka detalja kod listanja. U ponudi imamo 2 formata (1:1 i 2:3) u 5 dimenzija bookova: 15x20, 20x20, 20x30, 30x30 i 30x40 cm.

Široka paleta kvalitetnih materijala u različitim bojama i teksturama učinit će svaki book posebnim i savršenim odabirom za objedinjavanje teme Vašeg vjenčanja. Također, za svaki book moguće je odabrati različite opcije obrade za personalizaciju naslovne stranice te kutiju.​​​​​​​

​​​​​​___________
Svaki book ručno je izrađen i napravljen da traje bez obzira koliko ga listali. 
___________
Svaka kolekcija uključuje i USB sa svim fotografijama u punoj rezoluciji koje su također sve obrađene da stilom odgovaraju onima iz booka. Također, sve kolekcije uključuju i online galeriju sa svim fotografijama vjenčanja koje možete dijeliti linkom s obitelji i prijateljima.
___________
Svaka fotografija odabrana je i obrađena s pažnjom da najbolje opisuje događaje i emocije s Vašeg vjenčanja. Naš cilj je kreirati priču koja će ostati u nasljeđu Vaše obitelji kroz generacije!
___________
Pogledajte kako izgledaju neki od naših bookova u nastavku:

WEDDING BOOK 30x30 od 60 stranica

WEDDING BOOK 30x40 od 60 stranica

Back to Top