KOLEKCIJE ZA VJENČANJA

DOBRO DOŠLI!
Hvala Vam na upitu i drago nam je što Vam se sviđa naš stil! Svako vjenčanje na kojem radimo za nas je jedinstveni projekt kojem se intenzivno posvećujemo kako bismo za Vas kreirali uspomene prepune nezamjenjivih trenutaka koje ostaju u nasljeđu Vaših obitelji. 
Zbog toga prihvaćamo ograničen broj vjenčanja u godini, te samo jedno u danu, kako bismo postigli kvalitetan rad i osigurali vrhunsko iskustvo za Vas.
Naš pristup temelji se na želji da zabilježimo Vaše iskrene emocije, na elegantan i bezvremenski način s prirodnom ljepotom te isporučimo Vam kvalitetan proizvod kojim ćete se ponositi. Bila bi nam čast imati odgovornost zamrznuti Vaše trenutnke za cijeli život na najljepši mogući način.

NAŠA ESTETIKA
temelji se na mješavini dokumentarnog i artističkog stila s nježnim, romantičnim i emotivnim obilježjima. Prirodne, tople, organske fotografije okupane svjetlom definitivno su naš potpis.
Posebnost našem stilu daje senzibilitet koji imamo prema kvaliteti, tonovima i mekoći analognog filma. U potpunosti smo predani takvom izričaju jer smatramo da je njegov bezvremenski izgled ključ za dugotrajnu klasičnu ljepotu djela kojih stvaramo. 
Presudno je da razgovaramo o Vašim očekivanjima prije potpisivanja ugovora, kako bismo ustanovili tad, a ne neposredno prije vjenčanja imaju li Vaše idealne fotografije potpuno drugačiji ugođaj i senzibilitet od onoga što radimo. Uvijek nas možete tražiti da Vam pošaljemo kako izgleda cijela galerija ili filmovi kako biste dobili potpun dojam i znali što možete očekivati. 
NAŠ PRISTUP​​​​​​​
Vjenčanjima pristupamo na diskretan, ali vrlo pažljiv način kako ne bismo propustili niti jedan trenutak koji nam je potreban za stvaranje Vaše priče. Želja nam je za Vas kreirati snimke koje imaju dokumentarno artistička obilježja što stvarne trenutke pretvara u čarobne. Izrazito nam je stalo da fotografije budu odraz Vas dvoje kao para. Zbog toga volimo pustiti da se trenuci događaju spontano i prirodno, ali uz naše vođenje. To znači da ćemo Vas voditi kod snimanja na sessionu i formalnog obiteljskog fotografiranja, a ostatak dana možete očekivati da nas ne primjećujete, ali mi ćemo Vas promatrati i sugerirati da se npr. pomaknete nekoliko koraka na bolje svjetlo kako bismo Vam osigurali vrhunske radove. ​​​​​​​
SVAKA KOLEKCIJA UKLJUČUJE:

2 fotografa
1 ili 2 snimatelja (ovisno o kolekciji)
konzultacije prije vjenčanja
do 12 sati snimanja na dan vjenčanja (mogućnost doplate za dodatne sate)
zajednički session mladenaca (oko 60 min)
obiteljsko fotografiranje

isporuku 5-10 fotografija u 15 dana nakon vjenčanja
odabir i obrada svih (600-900) fotografija 
isporuka svih fotografija u punoj rezoluciji za print na USB-u
online galerija sa svim fotografijama koju možete dijeli s obitelji i prijateljima

snimanje mirrorless aparatima s prime objektivima
obrada video materijala
glavni film vjenčanja (15 -60 min ovisno o Vašim preferencijama, događaju i kolekciji)
isporuka video materijala na USB-u u Full HD rezoluciji
online video zaštićen lozinkom s mogućnosti dijeljenja i preuzimanja​​​​​​​
Kolekcija No. 1​​​​​​​
do 12 sati snimanja (moguća doplata za dodatne sate)
2 fotografa + 2 snimatelja

- FOTO -
fine art wedding book 30x40 (60 str.)
za roditelje: 2 velika booka 20x30 (60 str.)
USB sa svim fotografijama
obrada svih fotografija
800-900 fotografija
online galerija s opcijom za preuzimanje

- VIDEO -
Glavni film (od 20 do 60 min)
Kratki film (od 3 do 7 min)
Love story
snimanje lokacije iz zraka
3 USB-a s FullHD videima
online video s lozinkom i opcijom za preuzimanje
_______________
16900 kn
Kolekcija No. 2

do 12 sati snimanja (moguća doplata za dodatne sate)
2 fotografa + 2 snimatelja

- FOTO -
fine art wedding book 30x40 (60 str.)
za roditelje: 2 booka 15x20 (60 str.)
USB sa svim fotografijama
obrada svih fotografija
700-800 fotografija
online galerija s opcijom za preuzimanje

- VIDEO -
Glavni film (od 20 do 60 min)
Kratki film (od 3 do 7 min)
3 USB-a s FullHD videima
online video s lozinkom i opcijom za preuzimanje
_______________
14900 kn
Kolekcija No. 3

do 12 sati snimanja (moguća doplata za dodatne sate)
2 fotografa + 1 snimatelj

- FOTO -
fine art wedding book 30x30 (60 str.)
obrada svih fotografija
600-700 fotografija
USB sa svim fotografijama u punoj rezoluciji
online galerija s opcijom za preuzimanje

- VIDEO -
Glavni film (do 20 min)
USB s videom u FullHD rezoluciji
online video s lozinkom i opcijom za preuzimanje
_______________
12900 kn
Kolekcija No. 4

do 12 sati snimanja (moguća doplata za dodatne sate)
2 fotografa + 1 snimatelj

- FOTO -
obrada svih fotografija
600-700 fotografija
USB sa svim fotografijama u punoj rezoluciji
online galerija s opcijom za preuzimanje

- VIDEO -
Glavni film (do 20 min)
USB s videom u FullHD rezoluciji
online video s lozinkom i opcijom za preuzimanje
_______________
11500 kn
MOGUĆI DODACI
dodatni sat   -   500 kn
fotografiranje i snimanje drugi dan (do 2 sata)   -   1500 kn
kratki film (od 3 do 7 min)   -   1500 kn
USB s fotografijama i videom   -   250 kn

Book za kumove - 15x20  (30 str.)   -   750 kn
Zahvalnice (10x15)   -   5 kn/kom

PUTNI TROŠAK:

cijela Hrvatska = 0 kn
Europa i svijet prema realnim troškovima puta i smještaja

Najčešća pitanja i odgovori
Možemo li prilagoditi kolekciju da odgovara našim potrebama?
Apsolutno, na bilo koju kolekciju možete dodati nešto, poput poput kratkog filma s najboljim trenucima, dodatne bookove za drage goste, snimanja drugi dan, ili dodatne sate ako mislite da će Vam biti potrebni. Također možete sami odabrati boje i dizajn korica kako bi bile u skladu s temom vašeg vjenčanja. 

Možemo li se upoznati prije rezervacije?
Naravno, to je vrlo poželjno.  Voljeli bismo Vas upoznati, čuti vašu priču i očekivanja i reći Vam više o tome kako možemo snimiti Vaše vjenčanje. Zajedno ćemo razraditi terminski plan koji će biti u skladu s Vašom vizijom. Ako ne živite u blizini sjedišta našeg studija, možemo se vidjeti putem Skypea.

Kako rezerviramo?
Za rezervaciju termina potrebno je potpisati ugovor i uplatiti akontaciju u iznosu 10% od paketa za koji se odlučite. Nakon toga je taj dan samo Vaš i druge mladence ne primamo.

Fotografirate li vjenčanja u drugim mjestima?
Naravno,  bilo u zemlji ili inozemstvu. Cijene putnih troškova za Hrvatsku ne računamo, tj. uključene su u cijenu paketa, ako je Vaša destinacija izvan Republike Hrvatske, molimo Vas da nas dodatno zatražite preliminarni izračun.

Nemamo iskustva pred objektivom.
Većina ljudi koje fotografiramo nikad se nije bavila poslom ispred kamere. U redu je biti malo nervozan, ali uvjeravamo Vas, nervoza će nestati. Ne morate biti sramežljivi, ni Vi, niti članovi obitelji.  Imajte na umu da stvaramo uspomene za Vas u kojima će Vaša obitelj, prijatelji i voljeni uživati kad god ih budu gledali. 
Znači, puno smijeha, ljubavi i topline i ne možete pogriješiti! 

Mi ne volimo ispozirane fotografije.
Ni mi! Naše parove ne poziramo, bar ne na tradicionalan način, ali mi Vam svakako pomažemo. Uz naše vođenje kreiramo Vam opuštene i prirodne portrete. Na nama je odgovornost da Vaše fotografije budu lijepe, stoga interveniramo minijaturnim pomacima koji rezultiraju laskavijim kutom ili boljim osvjetljenjem. Mi smo iza objektiva i vidimo što se događa, pa ćemo dati sve od sebe da pri tome dobijemo što bolje fotografije. 

DA LI JE fotografiranje drugi dan nužno za dobre fotografije?
Ne! Dapače, mi uvijek preporučamo da se zajednički session obavi na dan vjenčanja jer su Vam emocije i uzbuđenje koje imate taj dan nezamjenjivi. Gotovo sva naša vjenčanja, pa i sve što vidite online, radili smo na dan vjenčanja. Iako, neki fotografi preporučaju drugi dan kao "must have", mi smo protiv i preporučamo Vam ga samo u slučaju velike udaljenosti između mladenke i mladoženje ili ako imate na umu neku posebnu lokaciju koja je udaljena od mjesta vjenčanja. U drugom slučaju nema potrebe.

Trebamo li vam dati popis želja za snimanje dana vjenčanja?
Nije potrebno. Kao iskusni fotografi vjenčanja bit ćemo spremni za sve važne trenutke. Međutim, ako postoji određeni snimak koji biste zaista voljeli ili ako će biti iznenađenja na vjenčanju, javite nam.

Što ako padne kiša?
Ponekad su najinspirativnije fotografije snimljene u tehnički zahtjevnim uvjetima.  Možete unaprijed dogovoriti snimanje unutar neke zanimljive zgrade ili muzeja, možemo iskoristiti zaklone i nadstrešnice u gradovima ili ako ste skloni avanturama – odraditi fotografiranje s kišobranom.

Koje je najbolje doba dana za fotografiranje sessiona?
Kasno poslijepodne odnosno rana večer,  jer je svjetlost mekša. To je otprilike sat i pol prije zalaska Sunca. Ukoliko želite uloviti taj famozni zlatni sat, važno je da isplaniramo zajedničko fotkanje tada, pa i pod cijenu da malo pobjegnemo gostima.

Koliko vremena trebamo za session?
Oko jedan sat rada, bez putovanja do lokacije. Ponekad taj sat razbijemo na 15 min zalaska i 45 min prije vjenčanja. Ukoliko imamo više lokacija, napravit ćemo plan snimanja.

Fotografirate li obiteljske fotografije na dan vjenčanja?
Da. Obiteljske fotografije obično se rade prije ceremonije kod kuće ili nakon ceremonije na istoj lokaciji. Za obiteljske fotografije ostavite oko 30 minuta u danu. To će vam vrijediti zaista puno u godinama koje dolaze.

Treba li nam wedding book?
Kod nas možete odabrati pakete s bookom ili bez njega, ali smatramo da je od neprocjenjivog značaja imati fotografije isprintane u albumu. Ako to gledate kao investiciju za Vaše obiteljsko nasljeđe, neće biti dvojbe treba li Vam book ili ne. Ipak, je nezamjenjiv osjećaj i dodatna vrijednost listati i gledati fotografije otisnute na papiru.

Biramo li fotografije za naš wedding book?
Prijelom stranice u booku je nešto što definira ton cijelog proizvoda, pa je to puno bolje prepustiti profesionalcima. Svakako ćete  prije printa dobiti book na pregled i moći sugerirati izmjenu nekoliko fotografija ukoliko želite.

Dobivamo li sve fotografije snimljene na našem vjenčanju?
Ne, naravno, ali nikada vam nećemo uskratiti fotografije na kojima ste dobro ispali. Naš je posao odabrati one koje će na najprivlačniji način predstaviti Vas i sam događaj. Ovisno o veličini događaja i kolekcije koju ste odabrali, dobit ćete od 600-900 uređenih i tehnički besprijekornih fotografija.

Možemo li dobiti RAW snimke ili možemo predložiti kako trebate urediti naše fotografije?
Ne. Postprodukcija je jednako važna kao i snimanje na lokaciji. Želimo da nas odaberete jer vam se sviđa naš senzibilitet, osjećaj ljepote i stila te vjerujete u našu kompetenciju. Naravno uvijek možete sugerirati ako Vam se npr. crno bijele fotografije sviđaju više od onih u boji ili obrnuto. To je poželjno kako bismo kreirali proizvod kojim ćete biti zadovoljni. Ali kako smo već napomenuli, važno je da znamo Vaša očekivanja prije potpisivanja ugovora, kako bismo  ustanovili imaju li Vaše idealne fotografije potpuno drugačiji ugođaj i senzibilitet od onoga što radimo. Uvijek nas možete tražiti da Vam pošaljemo kako izgleda cijela galerija ili filmovi kako biste dobili potpun dojam i znali što možete očekivati. Ako niste u potpunosti zainteresirani za našu estetiku, jednostavno u ovom trenutku nismo najprikladniji jedni za druge. I to je sasvim u redu, rado ćemo vas usmjeriti na nekoga od kolega za koga smatramo da bi vam bolje odgovarao.

Ne želim da moje fotografije s vjenčanja budu javno objavljene.
To je moguće. Za dodatnih 50% cijene vašeg paketa, Vaš paket ćemo učiniti malo ekskluzivnijim - privatnim. Nažalost, kao autorima i zakonskim vlasnicima autorskih prava nad djelom, takav je zahtjev nama ograničavajući što se tiče pronalaska budućih klijenata. I vi ste nas pronašli  i odlučili nas kontaktirati jer ste vidjeli naš prethodni rad. Koliko god vi bili sretni  s nama, malo je vjerojatno da ćemo u budućnosti snimati samo vjenčanja naših dosadašnjih zadovoljnih klijenata. Dakle, trebamo biti u mogućnosti pronaći nove klijente tako da ih upoznamo s našim portfoliom.

Za koliko dana ćete ISPORUČITI GOTOVE PROIZVODE?
Do dva tjedna nakon vjenčanja isporučit ćemo Vam 5-10 fotografija. A za 45 do 120 dana od vjenčanja (ovisno o sezoni) dobit ćete gotov proizvod, dakle isprintani book te video i ostale fotografije u digitalnom obliku na USB-u. Online galeriju s fotografijama Vam šaljemo čim fotografije budu obrađene što može biti i 30 dana nakon vjenčanja.
Stojimo na raspolaganju za dodatna pitanja!
Back to Top